Ons Artistieke Team

Zingen

Graag stel ik mijzelf voor als zangdocent van de jeugdmusicalgroep ’colours’. Ik ben Eline van der Woude. Ik ben 30 jaar oud en ik woon in Kampen. Naast zangdocent bij de musicalgroep ben ik ook dirigente van het gospelkoor ‘Colors of Faith in Hattem en ik ben dirigente van het kinderkoor ‘LOUD!’ in Zalk.

Ik vind het heel leuk om bij de musicalgroep te mogen werken! Ik houd van het werken met kinderen en tieners en ik houd van het bezig zijn met muziek, dus voor mij is dit een ideale combinatie! Ik probeer de kinderen uit te dagen om zich te ontwikkelen in hun zang, ieder op hun eigen niveau. Voor de één betekent dit dat ze liever liedjes mee zingen in de groep, voor de ander betekent dit dat ze er naar toe werken om een mooi solo zingen. Samen gaan we er voor om te groeien en plezier te maken! Wat ik extra leuk vind aan een musicalgroep, is dat het zo leuk is om de verschillende onderdelen (zang,theater en dans) bij elkaar te brengen. En zo werken we er met het artistiek team, het bestuur en de kinderen aan om samen een prachtige voorstelling neer te zetten!

 

 

Dansen

Graag stel ik mijzelf voor als dansdocent van de jeugdmusicalgroep ‘colours’. Ik ben Michiel Alsters. Ik ben 40 jaar oud en ik woon in Nijmegen. Naast dansdocent bij de musicalgroep ben ik ook eigenaar van Brabant Dance Centre in Grave.

“Dansen is mijn passie en die passie deel ik graag met zo veel mogelijk mensen.”

Ik ben al ruim twintig jaar actief als danser. Ik ben geboren en getogen in Nijmegen. Daar kwam ik 22 jaar geleden in aanraking met stijldansen waarmee mijn danscarrière afgetrapt is. Ondertussen ben ik al 15 jaar een fanatiek  wedstrijddanser en dans ik met mijn partner in de landelijke competitie in de op één na hoogste klasse.

Verder ben ik ook bekwaam in streetdance, jazz en moderne dans. Via gastlessen en cursussen blijf ik mezelf verder ontwikkelen.

Met een brok energie en een (hopelijk) aanstekelijk enthousiasme ga ik aan de slag in deze productie.

 

Acteren

Mijn naam is Evi Zaalberg en sinds januari 2017 werk ik als theaterdocent bij Colours. Ik ben 25 jaar, woon in Deventer, maar ben opgegroeid in Apeldoorn. Als kind ben ik zelfs zelf nog lid geweest van Colours. Naast dat ik bij Colours werk, werk ik ook op het Veluws College Mheenpark in Apeldoorn als docent expressie en geef ik improvisatielessen aan volwassenen in Almelo en Deventer. Naast dat ik lesgeef speel en maak ik ook voorstellingen. Momenteel tour ik met een educatieve voorstelling over Jonge Mantelzorgers langs middelbare scholen. In deze voorstelling speel (en zing!) ik zelf.

Wat ik zo leuk vind om bij een musicalschool te werken is dat ik zie hoe ieder kind talenten kan ontwikkelen op allerlei verschillende vlakken en niveaus. ik vind het heerlijk om samen te werken met collega’s van andere disciplines en onze krachten te bundelen tot een mooi eindresultaat waar de leerlingen en wij trots op kunnen zijn! ”