Ons Artistieke Team

Zingen

Graag stel ik mijzelf voor als zangdocent van de jeugdmusicalgroep ’colours’. Ik ben Saralinda Hiemstra , 39 jaar en woon in Apeldoorn.
Naast het verzorgen van de zanglessen bij Colours ben ik als Vocalcoach aangesloten bij VocalCenter en geef ik privéles, koorcoaching, workshops en groepslessen bij poppodium/cursushuis de Gigant in Apeldoorn. Daarnaast kun je ook bij mij terecht met stemproblemen/revalidatie en voicebuilding.
Ik zing al van kleins af aan. Op mijn 8ste deed ik voor Overijssel mee aan het VARA kindersongfestival en werd ik 2e in de finale. Na 13 jaar viool te hebben gespeeld en een aantal jaar toneel, ben ik mij meer gaan richten op zang en heb ik hier uiteindelijk mijn beroep van gemaakt.
De passie voor muziek is er dus altijd geweest en nog steeds! Het is heerlijk om anderen bewust te maken van de stem en wat je ermee kunt. Het samen naar een optreden toewerken heeft iets magisch!

Dansen

Graag stel ik mijzelf voor als dansdocent van de jeugdmusicalgroep ‘Colours’. Ik ben Michiel Alsters. Ik ben opgegroeid in de jaren 80 en ben een vaste bewoner van Nijmegen. Naast dansdocent bij de musicalgroep ben ik ook dansleraar bij en voorzitter van Vereniging Brabant Dance Centre in Grave en eigenaar van De New Yorker dans & entertainment (o.a in Milsbeek).

“Dansen is mijn passie en die passie deel ik graag met zo veel mogelijk mensen.”

Ik ben al ruim vijfentwintig jaar actief als danser. Ik ben geboren en getogen in Nijmegen. Daar kwam ik als 16-jarige in aanraking met stijldansen waarmee mijn danscarrière afgetrapt is. Ondertussen ben ik al heel wat jaren een fanatiek wedstrijddanser en dans ik met mijn partner in de landelijke competitie in de op één na hoogste klasse.

Verder ben ik ook bekwaam in streetdance, jazz en moderne dans. Via gastlessen en cursussen blijf ik mezelf verder ontwikkelen.

Met een flinke brok energie en een (hopelijk) aanstekelijk enthousiasme werk ik al een paar jaar aan de verschillende producties van Colours.

Acteren

Mijn naam is Karien van de Laak en sinds 2022 werk ik als theaterdocent bij Colours.